Kupuj, gotuj, jedz i kochaj Chilli Bar(a)bara w Kuchni, chilli przepisy których nie da się spitolić!
piękny, zielony las :) wstyd sie przyznac, ale w zyciu nie jadłam szparagów...:)
Wszystko przed Tobą sezon się zaczyna więc pomęczymy to urocze warzywko. Trochę zabawy z obieraniem szczególnie białych szparag. W zielonych zdrewniała część sama się odrywa i coby strat było jak najmniej to wato poprzyglądać się im przy kupowaniu.
Prześlij komentarz
2 komentarze:
piękny, zielony las :) wstyd sie przyznac, ale w zyciu nie jadłam szparagów...:)
Wszystko przed Tobą sezon się zaczyna więc pomęczymy to urocze warzywko.
Trochę zabawy z obieraniem szczególnie białych szparag. W zielonych zdrewniała część sama się odrywa i coby strat było jak najmniej to wato poprzyglądać się im przy kupowaniu.
Prześlij komentarz